Ga naar de inhoud
qigong nijmegen arnhem prive groep

Ik bied Qigong (Chi Kung) lessen in Nijmegen en Arnhem aan. Dit kan in groepsverband of privé en binnen of buiten.

Qigong is een duizenden jaren oude Chinese discipline. Door vloeiende en zachte bewegingen in verbinding met onze aandacht houden we ons lichaam en geest gezond. Het kan je helpen om weer in contact met jouw lijf te komen en je lekker in je vel te voelen.

Tijdens de lessen doen we opwarm- en losmaakoefeningen, gaan we mediteren, ademhalingsoefeningen toepassen, onszelf masseren en verschillende reeksen van bewegingen oefenen.

Qigong is een deel van de TCM (Traditionele Chinese Geneeskunde) en werkt vooral preventief. Lichaam en geest worden zo goed als mogelijk gezond gehouden in plaats van deze achteraf te repareren.

Iedereen kan Qigong beoefenen. Het maakt niet uit of je oud of jong bent, fit of niet fit, spiritueel of niet spiritueel. Veel van de oefeningen kunnen ook zittend uitgevoerd worden.

Lestijden

ieder week op Donderdag om 18:00 – 19:15

Locatie: In de Ontmoeting van Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512GB Nijmegen

Wil je langskomen voor een gratis proefles? Laat het mij dan even van tevoren weten.

De Qigong lessen maken deel uit van de meedoenregeling en daardoor kun je voor 150€ gratis meedoen.

Tijdens mijn studie Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht heb ik een filosofisch onderzoek over Qigong geschreven. Deze kunt u hier lezen.

In mijn boekentips vindt u meer diepgang over Qigong en voor een eerste gevoel van hoe Qigong eruit ziet kun je mijn video van de Tao Chi Gong vorm hieronder bekijken.

Private classes are also available in English.

Privatunterricht kann auch in Deutsch gegeben werden.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief!