Ga naar de inhoud

Ik bied wandelcoaching in Nijmegen aan en ben gespecialiseerd op de gebieden van burn-out/stressmanagement, hooggevoeligheid (hsp) en zingeving.

We leven in een tijd van voortdurende afleiding en velen van ons weten niet echt wat we willen. Zelfs als je wel weet wat je wil in het leven kan het moeilijk zijn om daar richting aan te geven en je focus te behouden. Daarnaast worden velen van ons geconfronteerd met steeds terugkerende moeilijkheden en blokkades op hun weg naar hun dromen en doelen. Veel mensen missen ook praktische hulpmiddelen om zichzelf te centreren en door te gaan.

Ik kan je als life coach hierbij helpen. Ik help je om gefocust te blijven en door te gaan met je dromen, zelfs in uitdagende en misschien frustrerende tijden. Alle wegen naar succes zitten vol frustratie en “falen”, maar wie doorzet komt er uiteindelijk.

Ik werk met je in een coachingscyclus en we gebruiken praktische hulpmiddelen om jouw ideale leven vorm te geven. We werken op een diep niveau en zoeken uit wat je echt wilt in je leven. Vervolgens zal ik je verantwoordelijk houden voor je vooruitgang en je helpen je dromen en doelen te bereiken.

Mijn wandelcoaching aanbod is geschikt voor (hooggevoelige) mensen die hun leven vanuit zingeving willen leiden. Het zal je helpen om emotioneel in balans te komen en het leven met al zijn moeilijkheden krachtig tegemoet te treden. Ik werk ook met mensen die kampen met een burn-out, aan hun tijd- en energiebeheer.

Als we elkaar nog niet kennen begint het Coachingtraject met een eerste belafspraak om kennis te maken. Deze duurt ongeveer 15 Minuten, is gratis en vrijblijvend. We kijken dan of het klikt en of ik je kan helpen. 

Coaching is also available in English.

Das Coaching kann auch auf Deutsch stattfinden.

Meld je aan voor de Nieuwsbrief!